MENU
 

Ga met ons mee het bos in
en ontdek je eigen natuur

Wij geloven dat wij, door cursisten mee te nemen het bos in, bij kunnen dragen aan de verwondering, waardering en verbinding met de natuur. We leren cursisten zich op een openhartige, bewuste en avontuurlijke wijze tot de natuur te verhouden. Het mysterie is overal om ons heen aanwezig.
header.jpg

De natuur leren kennen is jezelf leren kennen.


Bij Bosbeweging leren we je overleven met de natuur op een primitieve wijze. Eten vinden en bereiden in een aardoven, vuur maken met een vuurboog en je bewustzijn aanpassen op het ritme van het woud. In onze cursussen ontdek je hoe makkelijk en bevrijdend het is om tijdens je kampeeravonturen de brander, tent, slaapzak en lucifers thuis te laten. Ga mee het bos in en ervaar een manier van leven zoals onze voorouders.

Wat zijn de ervaringen van anderen? 

De basis voor overleven mét de natuur


Begin je pad bij Primitief Overleven I
, Familie Survival of een van onze jaaropleidingen. De basiscursus Primitief Overleven I vormt de wortels onder de meeste cursussen van Bosbeweging. Hier ontdek je wat onze plaats is in de natuur. Wat het betekent om er onderdeel van uit te maken en leer je de praktische basisvaardigheden om dat mogelijk te maken! Voor velen is dit het openen van een nieuwe wereld. 

Is een basiscursus niet genoeg voor jou?

We bieden verschillende opleidingen aan die je naar een hoger niveau tillen.

Schrijf je in voor de bostips en blijf op de hoogte