De volgende stap in het verbinden met de basis

Voor degene die ons al kennen, of nog veel beter willen leren kennen, dit is voor jullie. We hebben de vervolgcursussen uitgebreid en nieuwe toegevoegd. Ontdek met behulp van oude rituelen zoals de zweethut en een quest hoe het bos je inzicht geeft. Je gaat werken met een diversiteit aan natuurlijke materialen die ons al honderdduizenden jaren van dienst zijn. En je bent weer bij ons in het bos.

hoof
hoof

1.

De allround opleiding 'Leven met de Natuur'

Een uitdagende en volledige Jaaropleiding

Met deze Jaaropleiding ontstijg je het overleven en ga je 'natuurleven'. Het hele jaar door zijn er weekenden die er voor zorgen dat je het ritme van het bos gaat integreren in je dagelijks leven. Door het jaar heen leven we als stam in het bos en vormen we een hechte groep waar je op terug kan vallen. We duiken in een wereld boordevol kennis over de natuur en al haar facetten.

Wat je nodig hebt is Primitief Overleven 1 & 2. Heb je die nog niet? Dan kun je die tegelijkertijd boeken.

2.

Leer hoe je jaarrond kan eten uit de Nederlandse natuur

Dit is een complete jaaropleiding voor iedereen die wil leren leven uit de natuur. Deze opleiding richt zich op voedsel! Als verzamelaar leer je voedselzoeken en wat er te vinden is in de verschillende seizoenen. Hoe leef je van planten door het jaar heen? Wanneer oogst je wat? Hoe gebruik je alles van een dier? We gaan een voorraad aanleggen voor de winter. Ben jij erbij?

“De natuur voor mij is de zon, de wind, elke plant en iedere steen. Zonder dat is er niets.”

3.

Ontdek je Primitieve Vermogens de ultieme training voor lichaam en geest

Laat je innerlijke natuur ontwaken. We reizen af naar de diepere lagen van ons onderbewustzijn. Ontdek de kracht van je instinctieve vermogens, gerichte aandacht en het vergrote bewustzijn waartoe ieder toegang heeft, wanneer we in hart en ziel verbonden zijn met het geheel.

IMG_0638

» eetbare planten gebruiken
» vuur maken door wrijving
» onderkomen bouwen

Alle-cursussen-basten-manden-tools

» drinkwater vinden
» touw maken
» opgaan in je omgeving

verdieping-15

» hout bewerken
» primitief koken
» waarnemend bewustzijn

Is een basiscursus niet genoeg voor jou?

We bieden verschillende opleidingen aan die je naar een hoger niveau tillen.