Algemene Voorwaarden

Aanmelding

 1. Je bent verzekerd van een plek wanneer de (deel) betaling is voldaan.
 2. Wanneer het aanmeldingsformulier bij ons binnen is, krijg je van ons een bevestiging.
 3. Enkele weken voor de aanvang van de cursus sturen wij je de routebeschrijving en overige informatie toe.
 4. De minimumleeftijd voor onze reguliere cursussen is 18 jaar. Uitzonderingen zijn mogelijk na overleg en met toestemming van een volwassene.

Betaling

 1. Mocht de betaling problemen opleveren neem dan tijdig contact met ons op.
 2. Gespreid betalen of contant betalen is altijd mogelijk na overleg.
 3. De regeling voor betalen in termijnen vind je hier.

Verhindering en annulering

 1. Indien je verhinderd bent, laat het dan zo snel mogelijk telefonisch of per e-mail weten.
 2. Annuleren van dagworkshops en meerdaagse cursussen is kosteloos tot 30 dagen voor de aanvang van de cursus. Je krijgt het volledige bedrag teruggestort op je rekening of je kunt je aanmelding doorschuiven naar een latere cursus.
 3. Bij annuleren van jaaropleidingen wordt ongeacht de tijd voor aanvang tenminste €50,- aan kosten in rekening gebracht.
 4. Bij annuleren in minder dan 30 dagen voor aanvang van een dagworkshop of cursus wordt 20% van het cursusbedrag in rekening gebracht.
 5. Bij annuleren in minder dan 60 dagen voor aanvang van een jaaropleiding wordt 20% van het cursusbedrag in rekening gebracht.
 6. Bij annuleren in minder dan 7 dagen voor aanvang van een dagworkshop, cursus of jaaropleiding worden er geen terugboekingen meer gedaan en is het volledige bedrag verschuldigd.
 7. Indien de dagworkshop, cursus of jaaropleiding geen doorgang vindt, krijgt de cursist het geld terug en zal tevens een alternatieve datum worden gepland waarop de deelnemer zich opnieuw kan inschrijven.

Verzekering en aansprakelijkheid

 1. De cursist zorgt zelf voor een zorgverzekering, annuleringsverzekering en reisverzekering.
 2. Bosbeweging of een medewerker van Bosbeweging kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade, diefstal, ongevallen voor, tijdens of na de cursus in welke vorm dan ook.
 3. Je doet met een Bosbewegingcursus altijd mee op eigen risico.

Privacy

 1. Je bent bij aanmelding automatisch aangemeld voor de nieuwsbrief. Je kunt deze ten allen tijde opzeggen met een klik op de knop.
 2. Je gegevens worden alleen gebruikt voor communicatie aangaande de cursus of zaken hieruit voortvloeiend.
 3. Je gegevens worden nooit zonder je toestemming gedeeld met derden.
 4. Foto’s die gemaakt worden tijdens de cursus kunnen door Bosbeweging gedeeld worden op de website en social media. Hierbij wordt nooit je naam vermeld. Mocht je dit niet willen, laat het ons dan weten en dan dragen wij daar zorg voor.