Sare Bakkers

kok en kampzaken

 

Ik ben Sare. Ik ben het gelukkigst als ik in het bos ben en de geur van bladeren om me heen ruik. Liefst op blote voeten struin ik over kleine bospaadjes en waar ik een gevoel van rust en ruimte ervaar die ik in de drukte van een stad niet kan voelen.

 

Ik vind het heerlijk om te koken voor (grote) groepen. Het liefst nog met voedsel dat ik in de natuur vind. Het bereiden van warme, lekkere en gezonde maaltijden draagt voor mij echt bij aan een gevoel van thuiszijn. Ook vind ik het fijn en belangrijk om er mede zorg voor te dragen dat iedereen zich in een groep prettig en veilig kan voelen.

 

Sinds een paar jaar ben ik bezig met de vraag hoe ik nou écht wil leven. In die zoektocht staat als paal boven water dat ik minder individualistisch, en meer samen met anderen wil leven. Sinds een 2018 zijn Tibbe en ik daarom ook in community gaan wonen. Bosbeweging draagt bij aan het onderdeel zijn en het creëren van een stam die heel belangrijk in ons leven is geworden.

 

Ik hoop je graag een keer te mogen verwelkomen in  ons prachtige kamp.

 

 

  

  
Lees de ervaringen van de cursisten

Selfa Verlaat

Selfa Verlaat

Ik lig heerlijk warm in mijn donzen cocon

Ik ben helemaal gek geworden maar ik doe het toch

Rits open, mijn heerlijk warme 100% wollen ondergoed…..trek ik uit, en hop de tent uit, de nog donkere, dag in

De koude regen sist op mijn slaaphuid

Glibberend loop ik in mijn onderbroek richting de beek

Marien de Bruin

Marien de Bruin

De 10-daagse Primitief Overleven cursus smaakte naar veel meer. En dus schreef ik me in voor Primitief Vermogen. Als ik van tevoren had geweten wat er op het programma stond had ik het waarschijnlijk niet gedaan. Iets met een kleine comfort zone. Het werd uiteindelijk fantastisch, en mijn wereld zou nooit meer hetzelfde zijn.

Over Leven

Over Leven

Toen ik aan mijn vrienden vertelde dat ik ging survivalen, bleek dat vooral beelden van abseilende managers en blokhutten in de Ardennen op te roepen. Al snel ging ik dus een weekend “primitief overleven”, om iedereen duidelijk te maken dat dit geen retourtje pretpark was. Met Daan en Jurjen als ervaringsdeskundigen trokken mijn medecursisten en ik in een regenachtig oktoberweekend het bos in.