Sare Bakkers

kok en kampzaken

 

Ik ben Sare. Ik ben het gelukkigst als ik in het bos ben en de geur van bladeren om me heen ruik. Liefst op blote voeten struin ik over kleine bospaadjes en waar ik een gevoel van rust en ruimte ervaar die ik in de drukte van een stad niet kan voelen.

 

Ik vind het heerlijk om te koken voor (grote) groepen. Het liefst nog met voedsel dat ik in de natuur vind. Het bereiden van warme, lekkere en gezonde maaltijden draagt voor mij echt bij aan een gevoel van thuiszijn. Ook vind ik het fijn en belangrijk om er mede zorg voor te dragen dat iedereen zich in een groep prettig en veilig kan voelen.

 

Sinds een paar jaar ben ik bezig met de vraag hoe ik nou écht wil leven. In die zoektocht staat als paal boven water dat ik minder individualistisch, en meer samen met anderen wil leven. Sinds een 2018 zijn Tibbe en ik daarom ook in community gaan wonen. Bosbeweging draagt bij aan het onderdeel zijn en het creëren van een stam die heel belangrijk in ons leven is geworden.

 

Ik hoop je graag een keer te mogen verwelkomen in  ons prachtige kamp.

 

 

  

  
Lees de ervaringen van de cursisten

Een rugtas van helmgras - ontdekkingsreis op Terschelling

Een rugtas van helmgras - ontdekkingsreis op Terschelling

Oefening baart kunst

Met mensen met wie je samenwerkt aan een project, bouw je een band op. Hetzelfde geldt bij het samenwerken met een product of plant. 

Wijde blik

Wijde blik

 

Cursistenblog door Jeroen Pouw

Zitplek in zakelijke kleding

Zitplek in zakelijke kleding

Cursistenblog door Anja Berkhuizen