Primitief Vermogen

Primitief Vermogen

Ontdek dat je tot veel meer in staat bent dan je mogelijk had geacht, ongeacht je fysieke uitgangspositie. Tijdens deze dagen combineren we de wijsheid van Tom Brown en de oude apache indiaan Stalking Wolf met de onmisbare lessen in lichaamsbeïnvloeding van Wim Hof, The Iceman. Ervaar een samensmelting van lessen in koudetraining en lichaamsbeïnvloeding zoals het aansturen van je immuunsysteem en het versterken van je lichaamsbalans. Laat je innerlijke natuur ontwaken. We reizen af naar de diepere lagen van ons onderbewustzijn. Ontdek de kracht van je instinctieve vermogens, gerichte aandacht en het vergrote bewustzijn waartoe ieder toegang heeft, wanneer we in hart en ziel verbonden zijn met het geheel.

 

De training bestaat uit twee weekendcursussen van 3 en 4 dagen. In het eerste weekend geven we de basis bestaande uit ademhalingstechnieken, meditatietechnieken en koude. In de tussentijd krijg je de mogelijkheid deze vaardigheden te oefenen zodat we in het vervolgweekend dieper kunnen gaan.

 

Achtergrond

Als officieel instructeur van de Wim Hof Methode leren we je de manieren van diepgaande lichaamsbeïnvloeding. Ontdek hoe je met de kracht van gedachten en ademhalingstechnieken de mogelijkheid hebt om het warm te krijgen in ijskoud water. We verleggen de grenzen van waar je dacht dat je mogelijkheden lagen. Dwars door de grenzen van het geconditioneerde brein. We maken een einde aan innerlijke blokkades en inhibities en beïnvloeden ons lichaam tot diep in ons autonome zenuwstelsel.

 

Na jaren training in de meditatietechnieken van Stalking Wolf is het nu tijd deze vaardigheden door te geven. Stalking Wolf heeft gedurende zijn ruim 60 jaar durende tocht gezocht naar het pad wat ons met elkaar verbindt en met de levenskracht-die-zich-in-en-door-alles-beweegt. We gebruiken verschillende meditatietechnieken en balansoefeningen om dieper in het onderbewustzijn door te dringen. Start je leerweg naar de eindeloze toepassingen van je intuïtie en onderbewustzijn.

 

De combinatie van wijsheid van deze leermeesters zijn bedoeld je in contact te brengen met je innerlijke vermogens en je fysieke en mentale balans.

 

Inschrijven

Aantal cursusdagen

7 (3 en 4 met tussentijdse zelftraining)

Kosten

€ 525,-

Vereiste voorkennis

Primitief Overleven I

Lokatie

De Veluwe

Wat ga ik leren?

 

» ver gaande training van lichaam en geest

» controle over autonome lichaamsprocessen

» luisteren naar het onderbewustzijn

» focus en spelen

» praktisch gebruiken van het onderbewustzijn

» eeuwenoude meditatietechnieken

» Ontdekken van je inheemse lichaamsbalans

» comfortzone vs veiligheidszone

Deze cursus bestaat uit 2 weekenden met begeleide zelftraining in de tussentijd.

De eerstvolgende cursus is: 

 Deel 1; 4-6 okt 2019    deel 2; januari 2020

 

Inschrijven

Schrijf je in voor de bostips en blijf op de hoogte