Webinar Verbonden Bestaan

Gratis Webinar Verbonden bestaan

In een tijd waarin de wereld schijnbaar verdeelder is dan ooit, nodigen we je uit om samen met ons op zoek te gaan naar een nieuw perspectief – een inheems perspectief van verbinding, met elkaar, de natuur en met jezelf. ?

Op 29 februari 2024 om 20 uur geven we het gratis webinar “Verbonden Bestaan”.

Met daarin:

  • Hoe vind je elkaar in een wereld die steeds verder lijkt te polariseren?
  • Hoe ga je terug naar je kern in een wereld die je steeds buiten jezelf trekt?
  • Hoe kan de natuur een ingang zijn voor antwoorden en wijsheid?
  • Hoe kun je weer leven als een stam leven ook in een geïndividualiseerde maatschappij?

 
Verbinding Herstellen: We verkennen hoe we de relatie kunnen herstellen – met elkaar, met de natuur en met onszelf. Ontdek hoe deze relaties een bron van kracht en troost kunnen zijn in turbulente tijden.

Ontmoet gelijkgestemde mensen, deel ervaringen en laat je inspireren om een positieve impact te maken in je eigen leven en dat van anderen.

Klaar om een diepere verbinding te ervaren?

Meld je nu aan voor “Het Verbonden Bestaan” op 29 februari en ontmoet Jurjen, Aukje en Tibbe rond het digitale vuur!?

Dit gratis webinar is de voorloper van de  4 delige online cursus Het verbonden bestaan waarin we ons 4 weken verdiepen in natuurverbinding, de kracht van de stam, lessen van dieren en de verbinding met jezelf. In de webinar geven we ook nog een korting weg voor deze online cursus voor iedereen die bij de webinar was. 
 

Aantal cursusdagen
1

Vereiste voorkennis
geen

Data & Locaties

  • 29 februari 2024
    Online

Prijs
€ 0,00

watgajelerenreindeer

Wat ga je leren?

>> natuurverbinding

>> verhalen

>> verbinding met je stam

Data & inschrijven

Er staan op dit moment geen data voor deze cursus gepland. Zet je naam en e-mailadres op de interesselijst. En je ontvangt de eerstvolgende keer als we nieuwe data bekend maken een bericht.


Bosbeweging is een non-profit organisatie zonder winstoogmerk,
10% van alle inkomsten komt direct ten goede aan natuurbeheer.

Lees de ervaringen van de cursisten

vuur_nacht_bosbeweging

In elke brandnetel zit een touw…

Ik ben componist en locatietheatermaker van beroep. Ik maak voorstellingen op allerlei bijzondere plekken zoals een oude fabriek of kerk, maar ook vaak buiten in een park, bos of strand. Hierbij probeer ik zoveel mogelijk de verwondering over de plek deel te laten zijn van de voorstelling. Tijdens de cursus echter ervoer ik iets heel…

winterbos_bosbeweging

Overleven

Toen ik aan mijn vrienden vertelde dat ik ging survivalen, bleek dat vooral beelden van abseilende managers en blokhutten in de Ardennen op te roepen. Al snel ging ik dus een weekend “primitief overleven”, om iedereen duidelijk te maken dat dit geen retourtje pretpark was. Met Daan en Jurjen als ervaringsdeskundigen trokken mijn medecursisten en…

marien_bb_beek.jpg

Marien de Bruin

De 10-daagse Primitief Overleven cursus smaakte naar veel meer. En dus schreef ik me in voor Primitief Vermogen. Als ik van tevoren had geweten wat er op het programma stond had ik het waarschijnlijk niet gedaan. Iets met een kleine comfort zone. Het werd uiteindelijk fantastisch, en mijn wereld zou nooit meer hetzelfde zijn. Zoals…