MENU
 

In de media

Mensen die van de natuur kunnen leven zijn tegenwoordig een zeldzaamheid. Om deze reden verschijnen we met enig regelmaat in de media. Op deze pagina vindt je de tv programma's, artikelen en opnames waaraan Bosbeweging heeft meegewerkt.

 

Op zaterdag 14 oktober 2023 was Jurjen te zien in 'Zin in morgen' op NPO 2. Het is een prachtig item geworden waarin Jurjen presentatrice Sosha Barends meeneemt voor een gesprek in zijn zelfgebouwde boomhuis en mee het bos in om materialen en voedsel te oogsten die we nodig hebben als wilde mens. Je kan de aflevering hier terugzien. Of bekijk de trailer op onze Instagram.

| +/- 1 min leestijd

 

Vorig jaar is Jurjen geinterviewd voor het november 2020 verschenen eerste boek van Salt Magazine. Onder de titel 'De Nieuwe Rijken zijn wereldwijd 70 mensen geportreteerd als tegenhanger van de Qoute 500. Ondertussen is er een tweede druk van het boek verschenen.

| +/- 1 min leestijd

 

Dit voorjaar kreeg oprichter Jurjen Annen en zijn gezin Floortje Dessing op bezoek voor het programma 'Floortje blijft hier'. Jurjen verteld over hoe natuurverbinding en oeroude wijsheid kan helpen bij een duurzame manier van leven. Oftewel, de filosofie waarop Bosbeweging is gebaseerd! Ze nemen hiervoor een kijkje bij de woongroep van Jurjen en Rosa in Drenthe en gaan het bos in voor avontuur... De uitzending was te zien op NPO 1,  23 april om 21.30. 

 

De uitzending is terug te zien op https://www.npostart.nl/floortje-blijft-hier/23-04-2020/BV_101398864 Het verhaal van Jurjen en Rosa begint vanaf 19min50.

 

 

| +/- 1 min leestijd

| +/- 0 min leestijd
| +/- 0 min leestijd

voorkant viva

Artikel Viva

| +/- 1 min leestijd

Afgelopen maandag werden we uitgenodigd op het nieuwe en het huidige Utiopa terein. Woensdag 30 mei werd het item met Jurjen Annen uitgezonden op Shownieuws en Utopia zelf waar hij in gesprek gaat met de bewoners. Wat deden we hier?!

 

Lees meer >

 

| +/- 1 min leestijd