Verhalen

Overleven zonder moderne hulpmiddelen hoeft geen afzien te zijn, integendeel. Wij mannen, vrouwen en kinderen doen dit al meer dan een milioen jaar! Bij Bosbeweging leren we je graag wat hier voor nodig is. Fysieke vaardigheden, bewustzijn en kennis is de kracht. Meldt je aan bij Bosbeweging, de school voor overleven met de natuur.
 DSC01655
Bij Bosbeweging leren we je inheems worden in eigen land. Wat is hier voor nodig? Op een kleine open plek in de Veluwe leren we je de kunst van het leven zonder moderne hulpmiddelen. Pas je aan op het ritme van het woud en wordt vaardig in het overleven. 
 
Ontvlucht de dagelijkse drukte en meldt je nu aan voor de weekendcursus Primitief Overleven – de Basis.
Je leert welke planten eetbaar zijn, hoe je vuur maakt zonder lucifers, een warme slaapplek maken, touw maken van bast planten en huid, sporen volgen, en nog veel meer.
Het eerst komende basiscursus is 19 t/m 21 Juli, locatie de Veluwe, kosten 180-
Voor meer informatie zie http://bosbeweging.nl/?page_ id=12

 

Wil je nog veel meer leren en een nog diepere connectie aangaan met het bos? Meldt je dan aan voor De Verdieping. Hier leren we leren je het bewerken van alle soorten natuurlijke materialen tot de mooiste dingen die je nodig hebt om langdurig in het bos te kunnen verblijven. Koken in een grondoven, vogeltaal herkennen, het maken van natuurlijk lijm, opgaan in je omgeving. 
De Verdieping geven we van 21 tot 28 Juli. Deze weeklange cursus kun je aansluitend volgen op de basiscursus - Primitief Overleven. http://bosbeweging.nl/?page_ id=14
 
Voor meer informatie kijk op de website http://bosbeweging.nl/ of neem contact met ons op.
We hopen je rond het vuur te mogen verwelkomen!
 
Het BosbewegingteamSchrijf je in voor de bostips en blijf op de hoogte