Verhalen

Het programma van 2019 staat online! Met méér basiscursussen dan ooit, maar liefst twee familieweekenden, een jongerenkamp voor 12- 16 jarigen, Sporen en Vogeltaal, de jaaropleiding 'Jaarrond eten uit de natuur', Primitief vermogen en Primitief overleven III; de expeditie. Over dat laatste vertellen we je graag alvast iets meer. Bekijk het programma online

Primitief overleven III: de expeditie
Een van onze persoonlijke hoogtepunten in de agenda van 2019 is dat we een lang gekoesterde droom waar gaan maken. We willen jullie de kans geven om met ons als echte stam in de wildernis te gaan leven. We gaan met een selecte groep naar een prachtige plek in de middle of nowhere. (De exacte locatie maken we later bekend, denk scandinavië). Daar leven we van het land, vangen we vis, bouwen we shelters en vertellen we verhalen rond het vuur. Dit is de kans om alles wat je geleerd hebt in de praktijk te brengen. Voel wat een kracht en vrijheid het geeft wanneer je in staat bent door je vaardigheden in de natuur te leven.
Met iedereen die geïnteresseerd is nemen we eerst een intake af om verwachtingen af te stemmen en we streven in onze selectie naar een evenwichtige stam. Voor de expeditie is het een vereiste om eerst Primitief Overleven II te hebben afgerond  (vóór de expeditie kan dit nog zowel in mei als augustus).

 

 
Schrijf je in voor de bostips en blijf op de hoogte