Verhalen

Bekijk meteen het cursusprogramma

 

Een aantal van jullie vroegen: “Wanneer is Primitief Overleven 2 dit jaar?” Of: “Gaan jullie weer Primitief Vermogen doen?” Eindelijk kunnen we jullie een antwoord geven. Ik neem een kijkje Blijf overigens kijken; mogelijk komt er in de loop van het jaar nog meer op het programma..

 

We krijgen veel vragen over onze cursus Sporen en Vogeltaal. Tot onze vreugde zijn er steeds meer mensen geïnteresseerd in de 'native way of tracking', waarin waarnemend bewustzijn en verhalen centraal staan. Dit jaar geven we daarom ook het vervolg Sporen en Vogeltaal II, waar we deze aspecten verder uit gaan diepen en onderzoeken wat het betekent om een tracker te zijn. Voor de ervaren trackers onder ons: oefen dit jaar je vogeltaal en spoor volg skills!

 

Verder geven we iedere laatste zondag van de maand een dagcursus Primitief vuur maken op de rand van Amsterdam. Waarom daar? Omdat in het drukste deel van ons land de natuur en de rust soms ver te zoeken lijken, gaan wij in deze urbane omgeving de verbinding opzoeken. Leer dat materialen ook hier voor handen zijn en dat je je vaardigheden overal kunt oefenen.

 

Wil je meer leren over eetbare planten? Volg een dagcursus bij Aukje in Bilthoven of kijk of er nog plek is bij onze jaaropleiding.

 

 
Schrijf je in voor de bostips en blijf op de hoogte