Verhalen

Ons cursusprogramma is onlangs flink uitgebreid en de agenda is aangepast! Om het overzichtelijk te houden hebben we de cursussen onderverdeeld in 3 categorie├źn;

 

Het overlevingspad: In deze reeks combineren we de praktische vaardigheden en filosofie van Bosbeweging. Dit zijn cursussen voor iedereen die allround kennis en ervaring wil opdoen over het leven met de natuur op inheemse wijze. Vanaf 2018 is het mogelijk hier een jaar lang je aandacht op te richten tijdens een van onze 2 jaaropleidingen (link naar nieuwsbericht jaaropl)!!

 

Vaardigheden: We hebben een aantal cursussen opgezet waar we dieper in kunnen gaan op een aantal specialistische, praktische vaardigheden zoals huiden looien, boog bouwen en manden maken. We zijn dankbaar dat we de tijd kunnen nemen om deze prachtige vaardigheden over te dragen.

 

Bos & bewustzijn: Dit is de reeks voor iedereen die ge├»nteresseerd is in het diepere bewustzijn dat het leven met de natuur met zich mee brengt. Sporen en Vogeltaal (oktober 2017), Primitief Vermogen, Natural Movement, Camo & Onzichtbaarheid. We go all the way! 
We zijn nog bezig met de laatste cursusomschrijvingen. Deze volgen binnenkort! Mocht je stuiten op links die niet werken of iets dergelijks zou je het ons dan willen laten weten? Als je een vraag hebt over een cursus of een onderwerp mist neem dan ook contact met ons op via info@bosbeweging.nl

 
 
Schrijf je in voor de bostips en blijf op de hoogte