Wim Hof Methode

Workshop - Wim Hof Methode

In ons lijf zit alles wat we nodig hebben voor geluk, kracht en gezondheid. Verzuring en genezing kunnen we direct beïnvloeden en tijdens deze dag leer jij hoe je dat doet. Je leert de werking van de veel besproken Wim Hof Methode. Een methode die krachtig is in zijn eenvoud en effectiviteit.

 

Deze dag wordt een samensmelting van de verschillende ademhalingsoefeningen en koudetraining die jou in staat stellen je immuunsysteem te bereiken en te beïnvloeden. Met de kracht van gerichte aandacht en eenvoudige ademhalingstechnieken leer jij om warm te blijven in een bad vol ijs. Je bent tot veel meer in staat dan je voor mogelijk houdt, ongeacht je fysieke uitgangspositie.

 

Deze workshop is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in de Wim Hof Methode of met koude om wil leren gaan. Bereid je voor op een dag van ontdekken en ervaren. Geen competitie, alleen innerlijke kracht. 

 

De dag wordt verzorgd door Jurjen Annen, die na een jaar trainen met Wim Hof zelf, erkend instructeur van de methode is.

 

 

 

Inschrijven

Aantal cursusdagen

1 dag (12.30u - 18.30)

Locatie

Meppel

Kosten

€ 87,50 

Eerst volgende workshop

28 oktober 2018

 

Wat ga ik leren?

 

» diverse ademhalingstechnieken

» omgaan met koude (ijsbad)

» inzichten in de werking van de methode

» omgaan met stressvolle situaties

» het effectief richten van je aandacht

» het tegengaan van verzuring in sport

» de connectie versterken tussen lichaam en geest

» controle krijgen over autonome lichaamsprocessen

 

Durf jij de uitdaging aan?

De eerstvolgende cursus is:  28 oktober 2018

Inschrijven

 

Lees de ervaringen van de cursisten

Selfa Verlaat

Selfa Verlaat

Ik lig heerlijk warm in mijn donzen cocon

Ik ben helemaal gek geworden maar ik doe het toch

Rits open, mijn heerlijk warme 100% wollen ondergoed…..trek ik uit, en hop de tent uit, de nog donkere, dag in

De koude regen sist op mijn slaaphuid

Glibberend loop ik in mijn onderbroek richting de beek

Marien de Bruin

Marien de Bruin

De 10-daagse Primitief Overleven cursus smaakte naar veel meer. En dus schreef ik me in voor Primitief Vermogen. Als ik van tevoren had geweten wat er op het programma stond had ik het waarschijnlijk niet gedaan. Iets met een kleine comfort zone. Het werd uiteindelijk fantastisch, en mijn wereld zou nooit meer hetzelfde zijn.

Over Leven

Over Leven

Toen ik aan mijn vrienden vertelde dat ik ging survivalen, bleek dat vooral beelden van abseilende managers en blokhutten in de Ardennen op te roepen. Al snel ging ik dus een weekend “primitief overleven”, om iedereen duidelijk te maken dat dit geen retourtje pretpark was. Met Daan en Jurjen als ervaringsdeskundigen trokken mijn medecursisten en ik in een regenachtig oktoberweekend het bos in.

Schrijf je in voor de bostips en blijf op de hoogte