Sporen en vogeltaal II

Sporen en Vogeltaal II

Iedereen die de de cursus Sporen en vogeltaal I gevolgd heeft beseft hoe groot en facinerend deze wereld is. Dit is waar waarnemend bewustzijn en analitisch vaardigheden samnkomen. Een boek zonder einde die steed spannender lijkt te worden. 

We gaan het een stapje verder nemen in dit vervolg. We gaan onze vaardigheden als native tracker een level omhoog brengen. D.m.v tracking games en awareness oefeningen gaan we dieper in op man tracking, soort identificatie en het gebruiken van Vogeltaal. Het bos is onze speelgrond en al je zintuigen zullen vereist zijn.

 

 

Inschrijven

Aantal cursusdagen

3

Locatie

De veluwe

Kosten

245,-

Wat ga ik leren?

 

» praktische toepassingen van vogeltaal

» spoor volgen gevorderd

» intentie waarneming

 

» tracking games

» man tracking

» Zintuigen en instinct gebruiken

 

 

» ecologische verdieping

» soorten onderscheiden

» spoor interacties

» vogelgeluiden

Eerst volgende datum

27-29 september (tijdens de edelhertenbronst!)

Lees de ervaringen van de cursisten

Over Leven

Over Leven

Toen ik aan mijn vrienden vertelde dat ik ging survivalen, bleek dat vooral beelden van abseilende managers en blokhutten in de Ardennen op te roepen. Al snel ging ik dus een weekend “primitief overleven”, om iedereen duidelijk te maken dat dit geen retourtje pretpark was. Met Daan en Jurjen als ervaringsdeskundigen trokken mijn medecursisten en ik in een regenachtig oktoberweekend het bos in.

Herstellen van een oude vriendschap

Herstellen van een oude vriendschap

Afgelopen herfst heb ik “primitief overleven” gevolgd. Weer thuis gekomen liet ik mijn gedachten gaan over wat ik had meegemaakt tijdens de cursus. Ik heb toen dit verhaal opgeschreven.

 

Aan de randen van een bos lagen twee dorpjes...

In elke brandnetel zit touw verborgen..

In elke brandnetel zit touw verborgen..

Ik ben componist en locatietheatermaker van beroep. Ik maak voorstellingen op allerlei bijzondere plekken zoals een oude fabriek of kerk, maar ook vaak buiten in een park, bos of strand. Hierbij probeer ik zoveel mogelijk de verwondering over de plek deel te laten zijn van de voorstelling.