Samenkomst

De Samenkomst

Dit is de plek waar Bosbewegers elkaar ontmoeten en waar we bezig gaan met nieuwe skills. Hier delen we verhalen en inspriratie en en hoor je het nieuws vanuit alle hoeken van het land. We houden de kosten minimaal. 

 

Hier kunnen we experimenteren, wat betekend; exclusieve workshops. Ook bespreken we de ontwikkelingen bij Bosbeweging. Dit is tevens de plek voor jou om mede-Bosbewegers mee te nemen op jouw pad. Ontwikkel je een primitieve vaardigheid of interesse die je met de groep wilt delen, laat het ons weten en dan kunnen we er plek voor maken. Dit is het weekend waar de beweging aan kracht wint, oude vriendschappen herleven en nieuwe verbindingen worden gelegd. Een mooie afsluiter en nieuw begin voor het jaar dat komen gaat!

 

Op vrijdag eten we gezamenlijk waarbij ieder wat meebrengt. Zaterdag sluiten we voor het avondeten af zodat iedereen in het licht het bos kan verlaten.

 

Inschrijven

Aantal cursusdagen

1,5

Vereiste voorkennis

Deze samenkomst is voor iedereen die een cursus, opleiding of workshop heeft gevolgd bij Bosbeweging.

Kosten

€ 40,- 

Datum

30 nov (16u) tot 1 dec (17u)

Lokatie

de Veluwe 

Wat ga ik leren?

 

» meedenken over de beweging

» oefenen met vaardigheden

» op de hoogte van het bosnieuws

» samen zijn

» uitwisselen van ervaringen

» inspiratie opdoen

» workshops volgen en geven

 

De Samenkomst is voor alle cursisten van Bosbeweging.

De eerstvolgende cursus is: 30 nov- 1 dec 2018 

Inschrijven

Lees de ervaringen van de cursisten

Over Leven

Over Leven

Toen ik aan mijn vrienden vertelde dat ik ging survivalen, bleek dat vooral beelden van abseilende managers en blokhutten in de Ardennen op te roepen. Al snel ging ik dus een weekend “primitief overleven”, om iedereen duidelijk te maken dat dit geen retourtje pretpark was. Met Daan en Jurjen als ervaringsdeskundigen trokken mijn medecursisten en ik in een regenachtig oktoberweekend het bos in.

Herstellen van een oude vriendschap

Herstellen van een oude vriendschap

Afgelopen herfst heb ik “primitief overleven” gevolgd. Weer thuis gekomen liet ik mijn gedachten gaan over wat ik had meegemaakt tijdens de cursus. Ik heb toen dit verhaal opgeschreven.

 

Aan de randen van een bos lagen twee dorpjes...

In elke brandnetel zit touw verborgen..

In elke brandnetel zit touw verborgen..

Ik ben componist en locatietheatermaker van beroep. Ik maak voorstellingen op allerlei bijzondere plekken zoals een oude fabriek of kerk, maar ook vaak buiten in een park, bos of strand. Hierbij probeer ik zoveel mogelijk de verwondering over de plek deel te laten zijn van de voorstelling.

Schrijf je in voor de bostips en blijf op de hoogte