Samenkomst

De Samenkomst

Dit is de plek waar Bosbewegers elkaar ontmoeten en waar we bezig gaan met nieuwe skills. Hier delen we verhalen en inspriratie en en hoor je het nieuws vanuit alle hoeken van het land. We houden de kosten minimaal. 

 

Hier kunnen we experimenteren, wat betekent; exclusieve workshops. Ook bespreken we de ontwikkelingen bij Bosbeweging. Dit is tevens de plek voor jou om mede-Bosbewegers mee te nemen op jouw pad. Ontwikkel je een primitieve vaardigheid of interesse die je met de groep wilt delen, laat het ons weten en dan kunnen we er plek voor maken. Dit is het weekend waar de beweging aan kracht wint, oude vriendschappen herleven en nieuwe verbindingen worden gelegd. Een mooie afsluiter en nieuw begin voor het jaar dat komen gaat!

 

Op vrijdag eten we gezamenlijk waarbij ieder wat meebrengt. Zaterdagavond zorgen wij voor een maaltijdsoep voor idereen die zaterdagnacht blijft.

 

Inschrijven

Aantal cursusdagen

1,5

Vereiste voorkennis

Deze samenkomst is voor iedereen die een cursus, opleiding of workshop heeft gevolgd bij Bosbeweging. Vrienden en familie welkom in overleg.

Kosten

€ 40,- 

Datum

22 maart  (16u) tot 23 maart (17u). Zondag aansluitend ben je meer dan welkom voor de meewerkdag op het land.

Lokatie

Het Uffelter paradijs

Wat ga ik leren?

 

» meedenken over de beweging

» oefenen met vaardigheden

» op de hoogte van het bosnieuws

» samen zijn

» uitwisselen van ervaringen

» inspiratie opdoen

» workshops volgen en geven

 

De Samenkomst is voor alle cursisten van Bosbeweging.

De eerstvolgende cursus is: 22 maart 2019 

Inschrijven

Lees de ervaringen van de cursisten

Selfa Verlaat

Selfa Verlaat

Ik lig heerlijk warm in mijn donzen cocon

Ik ben helemaal gek geworden maar ik doe het toch

Rits open, mijn heerlijk warme 100% wollen ondergoed…..trek ik uit, en hop de tent uit, de nog donkere, dag in

De koude regen sist op mijn slaaphuid

Glibberend loop ik in mijn onderbroek richting de beek

Marien de Bruin

Marien de Bruin

De 10-daagse Primitief Overleven cursus smaakte naar veel meer. En dus schreef ik me in voor Primitief Vermogen. Als ik van tevoren had geweten wat er op het programma stond had ik het waarschijnlijk niet gedaan. Iets met een kleine comfort zone. Het werd uiteindelijk fantastisch, en mijn wereld zou nooit meer hetzelfde zijn.

Over Leven

Over Leven

Toen ik aan mijn vrienden vertelde dat ik ging survivalen, bleek dat vooral beelden van abseilende managers en blokhutten in de Ardennen op te roepen. Al snel ging ik dus een weekend “primitief overleven”, om iedereen duidelijk te maken dat dit geen retourtje pretpark was. Met Daan en Jurjen als ervaringsdeskundigen trokken mijn medecursisten en ik in een regenachtig oktoberweekend het bos in.

Schrijf je in voor de bostips en blijf op de hoogte