MENU
 

Krachtplekkentocht

Data


20 december 2023

 

Aantal cursusdagen

1 (van 10:30 tot ongeveer 18:00)

Voorkennis

Geen

(PO1 of het Verbonden Bestaan is een pre)

Kosten

60,-

Locatie

Rolde, Drenthe

  • krachtplekken bezoeken
  • oude routes bewandelen
  • energie voelen
  • communiceren met voorouders
  • het verhaal van de hunnebedden
  • terug in de tijd

Data & inschrijven

Event datum / data Individual Price
dagworkshop Krachtplekkentocht 20 december 2023 € 60,00

Bosbeweging is een non-profit organisatie zonder winstoogmerk,

10% van alle inkomsten komt direct ten goede aan natuurbeheer.

 

Ervaringen Krachtplekken Tocht

Terugblik Krachtenplekkentocht

Terugblik Krachtenplekkentocht

Ik heb ontzettend genoten van de krachtplekkentocht. Ik je zelfs een gevoel van thuis komen. Deze aarde, deze omgeving is al duizenden jaren bevolkt. Ik heb voor het eerst ervaren dat ik daar zelf contact mee kan maken. Dat maakt mijn leven meer verbonden, net of er meer diepte in is gekomen. Petra heeft mij precies op de juiste manier meegenomen om dat te creëren. Daarnaast kan ik me voorstellen dat het voor sommigen fijn was geweest om iets meer geleid te worden door bijvoorbeeld geleide meditaties op de plekken. 

Hartelijk dank!

Groetjes Maud.

Lees de ervaringen van de cursisten

Terugblik Primitief Overleven I

Terugblik Primitief Overleven I

Wat een ervaring waren deze drie dagen. Alles viel perfect op zijn plek en het liefst was ik voor altijd gebleven. Maar aan alle goede dingen komt een eind, en aan drie dagen al snel. Hoewel het tegelijk ook direct voelde als 3 weken, en dat is goed. Wat me het meest bij is gebleven is de rust die jullie weten te creëren en behouden.

Over Leven

Over Leven

Toen ik aan mijn vrienden vertelde dat ik ging survivalen, bleek dat vooral beelden van abseilende managers en blokhutten in de Ardennen op te roepen. Al snel ging ik dus een weekend “primitief overleven”, om iedereen duidelijk te maken dat dit geen retourtje pretpark was. Met Daan en Jurjen als ervaringsdeskundigen trokken mijn medecursisten en ik in een regenachtig oktoberweekend het bos in.

In elke brandnetel zit touw verborgen..

In elke brandnetel zit touw verborgen..

Ik ben componist en locatietheatermaker van beroep. Ik maak voorstellingen op allerlei bijzondere plekken zoals een oude fabriek of kerk, maar ook vaak buiten in een park, bos of strand. Hierbij probeer ik zoveel mogelijk de verwondering over de plek deel te laten zijn van de voorstelling.