Onzichtbaar worden

Camouflage en onzichtbaarheid

Dit is een cursus die gericht is op zowel externe als interne camouflage. Extern; hoe je door middel van natuurlijke materialen fysiek op kan gaan in je omgeving. We worden schaduw. Ook in onze beweging. Met interne camouflage bedoelen we het camoufleren van geest en intentie. Iets wat in de dierenwereld feilloos wordt opgepikt. 

 

We gaan spelen en trainen met deze bijde kanten van de wereld van het onzichtbaar worden. Leer hoe ze onlosmakelijk verbonden zijn en waar je ze kunt gebruiken. Wordt het bos en zie wat dat daar gebeurt.

 

Inschrijven

Aantal cursusdagen

3

Locatie

Drenthe

Kosten

245,-

Wat ga ik leren?

 

» Essentie van camouflage

» Beweging in flow

» Kleur en materialen

 

» Dead space

» Planten gebruiken

» Communicatie

 

» Omkeren van concentrische ringen

» Verbanden tussen gedachten en camo

» Inspelen op verwachtingen

 

Deze cursus bevat nog geen data

Inschrijven voor deze cursus is nog niet mogelijk

Lees de ervaringen van de cursisten

Over Leven

Over Leven

Toen ik aan mijn vrienden vertelde dat ik ging survivalen, bleek dat vooral beelden van abseilende managers en blokhutten in de Ardennen op te roepen. Al snel ging ik dus een weekend “primitief overleven”, om iedereen duidelijk te maken dat dit geen retourtje pretpark was. Met Daan en Jurjen als ervaringsdeskundigen trokken mijn medecursisten en ik in een regenachtig oktoberweekend het bos in.

Herstellen van een oude vriendschap

Herstellen van een oude vriendschap

Afgelopen herfst heb ik “primitief overleven” gevolgd. Weer thuis gekomen liet ik mijn gedachten gaan over wat ik had meegemaakt tijdens de cursus. Ik heb toen dit verhaal opgeschreven.

 

Aan de randen van een bos lagen twee dorpjes...

In elke brandnetel zit touw verborgen..

In elke brandnetel zit touw verborgen..

Ik ben componist en locatietheatermaker van beroep. Ik maak voorstellingen op allerlei bijzondere plekken zoals een oude fabriek of kerk, maar ook vaak buiten in een park, bos of strand. Hierbij probeer ik zoveel mogelijk de verwondering over de plek deel te laten zijn van de voorstelling.